Classes

Swimming CLASSES

Monday
TIME ACTIVITY DURATION
07:00Lane Swimming 150 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

09:30Summer Swim Crash Course Lessons 90 mins

Booking required. Beginner level crash course swimming lessons for children school age 4 and above. These are half hour sessions and will run based on numbers from 9.30 until 11.00.

11:15Under 8s Fun Floats 45 mins

Limited spaces. Booking required. Accompanied session - Adults go FREE. £3.50/child. Under 8`s parent and child session with floats at the shallow end of the pool . All children to be accompanied by appropriate adult in line with the adult/child ratio under "Keeping You Safe" on our Pool Zone page.

12:00Public Swimming 210 mins

Pool open to the general public for swimming

15:30Fun Session with Floats 60 mins

£3.50 non-members/£2.00 members. Limited spaces, book to avoid disappointment. Mixed floats and small inflatables all ages. For children under 8 please follow the "Keeping You Safe" guidelines on adult/child ratio on the Pool Zone page.

16:45Kids Giant Inflatable Fun (swimmers only) 45 mins

£3.50/person. Limited spaces, book to avoid disappointment. Giant Mission Impossible Inflatable session for Kids. You must be able to swim 2 lengths to gain admittance to this session (this will be tested by our lifeguards). Children under 8 must be accompanied by an appropriate adult please see our child/adult ratio "Keeping You Safe" on the Pool Zone page.

18:00Public Swimming 60 mins

Pool open to the general public for swimming

19:00Swimmers Only 90 mins

Special session for the Summer - Pool set aside for swimmers. Swim breadths or lengths.

20:30Lane Swimming 60 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

TUESDAY
TIME ACTIVITY DURATION
07:00Lane Swimming 150 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

09:30Summer Swim Crash Course Lessons 90 mins

Booking required. Beginner level crash course swimming lessons for children school age 4 and above. These are half hour sessions and will run based on numbers from 9.30 until 11.00.

11:00Aquafit 45 mins

A low impact class in water. This is a 45 minute class to suit all fitness levels. The water reduces impact on the joints by supporting up to 85% of body weight, making it a perfect environment for those with injuries or limitations.

12:00Public Swimming 210 mins

Pool open to the general public for swimming

15:30Fun Session with Floats 60 mins

£3.50 non-members/£2.00 members. Limited spaces, book to avoid disappointment. Mixed floats and small inflatables all ages. For children under 8 please follow the "Keeping You Safe" guidelines on adult/child ratio on the Pool Zone page.

16:30Public Swimming 150 mins

Pool open to the general public for swimming

19:00Aquafit 45 mins

A low impact class in water. This is a 45 minute class to suit all fitness levels. The water reduces impact on the joints by supporting up to 85% of body weight, making it a perfect environment for those with injuries or limitations.

19:45Swimmers Only 45 mins

Special session for the Summer - Pool set aside for swimmers. Swim breadths or lengths.

20:30Lane Swimming 60 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

WEDNESDAY
TIME ACTIVITY DURATION
07:00Lane Swimming 150 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

09:30Summer Swim Crash Course Lessons 90 mins

Booking required. Beginner level crash course swimming lessons for children school age 4 and above. These are half hour sessions and will run based on numbers from 9.30 until 11.00.

12:00Public Swimming 210 mins

Pool open to the general public for swimming

15:30Fun Session with Floats 60 mins

£3.50 non-members/£2.00 members. Limited spaces, book to avoid disappointment. Mixed floats and small inflatables all ages. For children under 8 please follow the "Keeping You Safe" guidelines on adult/child ratio on the Pool Zone page.

16:45Kids Giant Inflatable Fun (swimmers only) 45 mins

£3.50/person. Limited spaces, book to avoid disappointment. Giant Mission Impossible Inflatable session for Kids. You must be able to swim 2 lengths to gain admittance to this session (this will be tested by our lifeguards). Children under 8 must be accompanied by an appropriate adult please see our child/adult ratio "Keeping You Safe" on the Pool Zone page.

18:00Public Swimming 150 mins

Pool open to the general public for swimming

20:30Lane Swimming 60 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

THURSDAY
TIME ACTIVITY DURATION
07:00Lane Swimming 150 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

09:30Summer Swim Crash Course Lessons 90 mins

Booking required. Beginner level crash course swimming lessons for children school age 4 and above. These are half hour sessions and will run based on numbers from 9.30 until 11.00.

11:00Aquafit 45 mins

A low impact class in water. This is a 45 minute class to suit all fitness levels. The water reduces impact on the joints by supporting up to 85% of body weight, making it a perfect environment for those with injuries or limitations.

12:00Public Swimming 210 mins

Pool open to the general public for swimming

15:30Fun Session with Floats 60 mins

£3.50 non-members/£2.00 members. Limited spaces, book to avoid disappointment. Mixed floats and small inflatables all ages. For children under 8 please follow the "Keeping You Safe" guidelines on adult/child ratio on the Pool Zone page.

16:30Public Swimming 150 mins

Pool open to the general public for swimming

19:00Aquafit 45 mins

A low impact class in water. This is a 45 minute class to suit all fitness levels. The water reduces impact on the joints by supporting up to 85% of body weight, making it a perfect environment for those with injuries or limitations.

19:45Deep Aqua Fit 45 mins

Low impact exercise class at the deep end of the pool wearing flotation belts

20:30Lane Swimming 60 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

FRIDAY
TIME ACTIVITY DURATION
07:00Lane Swimming 150 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

09:30Summer Swim Crash Course Lessons 90 mins

Booking required. Beginner level crash course swimming lessons for children school age 4 and above. These are half hour sessions and will run based on numbers from 9.30 until 11.00.

11:15Under 8s Fun Floats 45 mins

Limited spaces. Booking required. Accompanied session - Adults go FREE. £3.50/child. Under 8`s parent and child session with floats at the shallow end of the pool . All children to be accompanied by appropriate adult in line with the adult/child ratio under "Keeping You Safe" on our Pool Zone page.

12:00Public Swimming 210 mins

Pool open to the general public for swimming

15:30Fun Session with Floats 60 mins

£3.50 non-members/£2.00 members. Limited spaces, book to avoid disappointment. Mixed floats and small inflatables all ages. For children under 8 please follow the "Keeping You Safe" guidelines on adult/child ratio on the Pool Zone page.

16:30Public Swimming 90 mins

Pool open to the general public for swimming

18:00Family Fun Session (accompanied) 45 mins

Accompanied session adults go FREE. £3.50 child/£2.00 if membership. Limited spaces, book to avoid disappointment. Fun float session aimed at families. As this is a family session all children of all ages must be accompanied by at least one adult. For children under 8 please follow the "Keeping You Safe" guidelines on adult/child ratio on the Pool Zone page.

18:45Over 8s Floats and Boats 45 mins

£3.50 non-members./£2.00 members. Limited spaces, book to avoid disappointment. Floats, dinghies and small inflatables for age 8 and over.

19:45Kids Giant Inflatable Fun (swimmers only) 45 mins

£3.50/person. Limited spaces, book to avoid disappointment. Giant Mission Impossible Inflatable session for Kids. You must be able to swim 2 lengths to gain admittance to this session (this will be tested by our lifeguards). Children under 8 must be accompanied by an appropriate adult please see our child/adult ratio "Keeping You Safe" on the Pool Zone page.

20:30Lane Swimming 60 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

SATURDAY
TIME ACTIVITY DURATION
08:30Lane Swimming 120 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

10:30Family Fun Session (accompanied) 60 mins

Accompanied session adults go FREE. £3.50 child/£2.00 if membership. Limited spaces, book to avoid disappointment. Fun float session aimed at families. As this is a family session all children of all ages must be accompanied by at least one adult. For children under 8 please follow the "Keeping You Safe" guidelines on adult/child ratio on the Pool Zone page.

11:30Public Swimming 240 mins

Pool open to the general public for swimming

15:30Fun Session with Floats 60 mins

£3.50 non-members/£2.00 members. Limited spaces, book to avoid disappointment. Mixed floats and small inflatables all ages. For children under 8 please follow the "Keeping You Safe" guidelines on adult/child ratio on the Pool Zone page.

SUNDAY
TIME ACTIVITY DURATION
09:30Lane Swimming 60 mins

Pool sectioned into lengths with different speed lanes.

10:30Family Fun Session (accompanied) 60 mins

Accompanied session adults go FREE. £3.50 child/£2.00 if membership. Limited spaces, book to avoid disappointment. Fun float session aimed at families. As this is a family session all children of all ages must be accompanied by at least one adult. For children under 8 please follow the "Keeping You Safe" guidelines on adult/child ratio on the Pool Zone page.

11:30Public Swimming 240 mins

Pool open to the general public for swimming

15:30Fun Session with Floats 60 mins

£3.50 non-members/£2.00 members. Limited spaces, book to avoid disappointment. Mixed floats and small inflatables all ages. For children under 8 please follow the "Keeping You Safe" guidelines on adult/child ratio on the Pool Zone page.

STUDIO CLASSES

Monday
TIME ACTIVITY DURATION
09:45Mum Fit 30 mins

A quick variable workout designed to give mums a quick exercise hit after the kids are off to school.

17:00Metafit 30 mins

Metafit(™) combines the latest HIIT training techniques with traditional `Old school` bodyweight exercises to set the metabolism on fire!

18:00Circuits 60 mins

Total body workout circuit style.  This class offers stations of cardio, strength, plyometric and core training.  Maximise your calorie burn and fitness with this adaptable all over body workout.

TUESDAY
TIME ACTIVITY DURATION
19:00Metafit 30 mins

Metafit(™) combines the latest HIIT training techniques with traditional `Old school` bodyweight exercises to set the metabolism on fire!

19:30Core Conditioning 30 mins

This 30minute class focuses on stability & strength at your centre. There could be balance drills stationary work dynamic movement or partner work. An ideal class to tighten up your core when used in conjunction with other training.

WEDNESDAY
TIME ACTIVITY DURATION
09:30Circuits 45 mins

Total body workout circuit style.  This class offers stations of cardio, strength, plyometric and core training.  Maximise your calorie burn and fitness with this adaptable all over body workout.

19:00Circuits 60 mins

Total body workout circuit style.  This class offers stations of cardio, strength, plyometric and core training.  Maximise your calorie burn and fitness with this adaptable all over body workout.

THURSDAY
TIME ACTIVITY DURATION
19:00HIIT 45 mins

HIIT, or high-intensity interval training, is a training technique in which you give all-out, one hundred percent effort through intense bursts of exercise, followed by short, sometimes active, recovery periods

19:45Core Conditioning 30 mins

This 30minute class focuses on stability & strength at your centre. There could be balance drills stationary work dynamic movement or partner work. An ideal class to tighten up your core when used in conjunction with other training.

FRIDAY
TIME ACTIVITY DURATION
09:30LBT (Legs Bums and Tums) 30 mins

Legs Bums & Tums. Just what you need to target some toning where you want it. Cardio and toning drills will help you get where you want to go.

SATURDAY
TIME ACTIVITY DURATION
10:00HIIT 60 mins

HIIT, or high-intensity interval training, is a training technique in which you give all-out, one hundred percent effort through intense bursts of exercise, followed by short, sometimes active, recovery periods

SUNDAY
TIME ACTIVITY DURATION
Sorry, no classes scheduled.

GYM CLASSES

Monday
TIME ACTIVITY DURATION
Sorry, no classes scheduled.
TUESDAY
TIME ACTIVITY DURATION
12:30Synergy 30 mins

The Synergy 360 is the centrepiece in our fantastic gym. Classes on this functional training rig offer endless training opportunities with high and low impact options.

WEDNESDAY
TIME ACTIVITY DURATION
10:30Synergy Low Impact 45 mins

The Synergy 360 is the centrepiece in our fantastic gym. Classes on this functional training rig offer endless training opportunities with high and low impact options.

THURSDAY
TIME ACTIVITY DURATION
Sorry, no classes scheduled.
FRIDAY
TIME ACTIVITY DURATION
17:00Synergy 45 mins

The Synergy 360 is the centrepiece in our fantastic gym. Classes on this functional training rig offer endless training opportunities with high and low impact options.

SATURDAY
TIME ACTIVITY DURATION
Sorry, no classes scheduled.
SUNDAY
TIME ACTIVITY DURATION
11:00Synergy 45 mins

The Synergy 360 is the centrepiece in our fantastic gym. Classes on this functional training rig offer endless training opportunities with high and low impact options.

MEMBERSHIP INFO

Being a member of TQZ allows you unlimited use during general public opening times and if you have the relevant class membership you can use it at these times too. So which is the right membership for you?

VIEW MEMBERSHIPS
Back to top